9 måder at få ekspert anerkendelse

Uanset hvilken virksomhed du befinder dig i hjælper det altid skal ses som en ekspert. Hvis du var at kalde nogen for at lave et dræn eller sælge dit hus vil du nærmer den person du så som mest troværdig og velrenommerede i området af ekspertise.

For at blive en ekspert tager hårdt arbejde og opleve. Det kan omfatte undersøgelse eller honing af praktiske færdigheder. Det kræver høje standarder for arbejde. Men efter alle disse bestræbelser, vil du blive opfattet som en ekspert? Hvis du føler, du har tjent kappen af ekspert men er ikke anerkendt som en, her er otte måder at starte oprettelse af dit omdømme.

Udgive en bog eller en serie af rapporter

Internettet har gjort det meget lettere. Du kan nu oprette en ebook at kan downloades uden at skulle involvere en udgiver. En velskrevet bog, eller en serie af rapporter vil etablere dit omdømme som en ekspert på dit område.

Udgive et nyhedsbrev

Oprette en på internettet og distribuere den til dine kunder. Dette er en glimrende måde at regelmæssigt holde dit navn foran dine kundeemner som en myndighed om dit emne.

Skrive pressemeddelelser

Brugt korrekt disse kan få dig en masse positiv omtale. Sørg for pressemeddelelse ser gerne nyhedsinteresse oplysninger og ikke som en reklame.

Skrive artikler

Ved at offentliggøre oplysninger pakket artikler, vil du snart nyde status for at blive set som en myndighed om dit emne. Dette kan føre til joint ventures og mange andre spændende muligheder, som du ville have aldrig haft ellers!

Oprette en hjemmeside

Oprettet en brugervenlig hjemmeside, der vil appellere til kunder og du har udvidet rækkevidde af dit omdømme. Holde det rettidige og informative, og folk vil fortsætte med at vende tilbage til dit websted. Hvis du ikke ved hvordan man opsætter en hjemmeside der er masser af web-designere, der gør. Du kan også spørge på et college undervisningen webdesign. Nogle elever vil måske gerne opbygge en portefølje.

Slutte sig til foreninger

Hvis du er medlem af en forening vil det øge din troværdighed. Men ikke bare være medlem. Være et aktivt medlem. Dette vil opbygge dit omdømme blandt dine jævnaldrende og ført til nyttige introduktioner. Medlemskab kan have mange fordele, og det vil helt sikkert holde dig opdateret inden for dit område.

Netværk

Du kan øge dit omdømme og indflydelse ved at tale til de rigtige mennesker. Holde dit navn foran dine kundeemner. Organisere gensidigt gavnlige ventures. Du kan ikke forudsige, hvad kan komme fra en kontakt så gøre så mange som du kan.

Offentlige tale

Selv taler til en lokal gruppe af mennesker kan etablere dig som en ekspert og få dig henvisninger, der kan føre til et bredere publikum. Hvis du ikke er sikker på, du kan tale i offentligheden, er forberedelse og øvelse nøglen til succes. Sørg for din præsentation er rettet mod det rette niveau, følger en fornuftig rækkefølge og vil ikke lyde som en tør lærebog-lignende monolog. Skrive din hovedpunkter på små kort, så du ikke stoler udelukkende på din hukommelse og starter foran et mindre publikum.

Undervise workshops eller seminarer

Hvis du har kan viden om, at folk ønsker at tappe du videregive din ekspertise. Hvis din præsentation er godt planlagt vil du blive set som en myndighed i dit emne. Du vil også møde mennesker, der er tilbøjelige til at anbefale dig til andre. Hvis du underviser et varmt emne vil du også få en nyttig indtægt.

En af disse metoder vil begynde at opbygge dit omdømme som en ekspert. Bruge dem korrekt og du vil få den slags ry, der vil have potentielle kunder nærmer dig uden at søge dem.

Skriv et svar