Sådan vælger du den bedste dyne

Du vil blive glad for at høre, at dun fortsat er den mest populære påfyldningsmulighed for dyner. Du spekulerer måske på, om dun er bedre end mikrofiber eller bambus. Der er mange muligheder. Dette er blot nogle få eksempler: Linenspa’s Bamboo Dyne og Silentnight’s Yours og Mine Dyne. Slumberdowns Anti-Allergy 10.5 tog Hypoallergenic Dyne er et andet eksempel.

En dyne lavet nedefra fyldes bedst med den

Fyldkraft er en vigtig overvejelse, når du køber en dyne. Fyldningseffekten refererer til den mængde dun, der kræves for at fylde et bestemt volumen. Fyldkraft er den mængde dun, der bruges til at gøre en dyne varm sleeepzone.dk/kugledyne. Jo lettere dynen er, jo bedre. Selvom påfyldningskraften på en dyne lavet nedefra kan variere mellem 600 og 700, er en god regel 600 CUIN eller mere.

Linenspa er lavet af mikrofiber

En Linenspa dyne er lavet af slidstærk, åndbar mikrofiber. Det er både alsidigt og luksuriøst. Det quiltede betræk i mikrofiber er allergivenligt og giver gåsedunsvarme. Betrækket er maskinvaskbart og kan passe til de fleste madrasser. Linenspa har en række farver og mønstre, der giver en allergivenlig følelse.

Hypoallergen Silentnight’s Din & Min Dyne

Lider du af allergi? Denne Silentnight Yours and Mine dyne er allergivenlig. Den allergivenlige dyne har en behandling i sit fyld og kabinet, der hjælper dig med at sove behageligt. Den allergivenlige påfyldning og kabinet gør den ideel til allergikere.

Slumberdowns Anti Allergy 10.5 Togdyne er lavet af bambus

Denne dyne er allergivenlig og allergivenlig. Det vil hjælpe med at reducere allergenerne såsom støvmider. Du kan vælge mellem konge-, dobbelt- eller enkeltstørrelser. Allergy UK Seal of Approval bekræfter, at dynen opfylder antiallergiske retningslinjer. Den kan vaskes i maskine ved 40 grader og leveres med 5 års garanti.

Buffy dynebetræk fra Hill House Home er lavet af hør hør hør

Hill House Home’s Buffy køledynebetræk er en nylig tilføjelse til deres sengetøjslinje. Dynebetrækene er lavet af bæredygtigt eukalyptusbaseret stof. De er åndbare og blødere med hver vask. Den har også plantebaserede knapper til lukning og indvendige hjørnebånd for at sikre en behagelig pasform.